Bijeenkomst 27 mei

27 januari Nieuwjaarsborrel Zakelijk Netwerk Poelgeest + workshop

Wil je 2015 goed beginnen? Kom dan op 27 januari naar onze nieuwjaarsborrel in Kasteel Oud-Poelgeest! Het belooft een interessante en gezellige avond te worden. Zo ontdek je bijvoorbeeld de drie geheimen van een succesvolle website. En natuurlijk is er ruim tijd om bij te praten met je zakelijke en persoonlijke contacten uit Poelgeest.

Wanneer: dinsdag 27 januari vanaf 19.30 uur
Waar: in de kelderbar van Kasteel Oud-Poelgeest
Hoe vind je de bar: Neem de hoofdingang van het kasteel. Binnen wijzen bordjes je de weg naar beneden.

Hartelijke groet van Marèse Peters en Arjan Leest

energiek_poelgeest_headers7

 

Verslag netwerkbijeenkomst 27 mei 2013

Kasteel Oud Poelgeest was het prachtige decor voor de (3e) netwerkbijeenkomst van Zakelijk IMG_3405Netwerk Poelgeest. De opkomst was met 30 personen heel prima. En iets later dan gepland, om 20.00 uur opende Arjan Leest de avond. Hij vertelde kort over de doelen van het zakelijk netwerk.

  • 2x per jaar een bijeenkomst
  • verbinden met medebewoners
  • kennis delen

 

IMG_3415Daarna was het de beurt aan gastspreker Sabien Duetz. Sabien is eigenaar van BIEN innovations. Ze vertelde eerst over haar tijd als manager design en innovatie bij HEMA. Na een korte break gaf ze ons les in innoveren met mooie oneliners als: ‘als je je hoofd uit het raam steekt zie je meer’ , ‘kijk vooral naar wat je niet herkent in plaats van wat je wel herkent’. En tegelijk met de foto van Arjan Robben (voor de voetbal kenners onder ons) gaf ze de boodschap mee: ‘vooral volhouden!’.

Na de presentatie van Sabien werd er een netwerk formulier geïntroduceerd. Aanwezigen konden hierop een vraag formuleren. Andere aanwezigen konden daar dan schriftelijk op reageren. Aan het eind van de avond nam iedereen zijn/haar eigen formulier weer mee met daarop tips, leads en nieuwe inzichten.

Om ongeveer 23.00 uur trokken we de kasteeldeur achter ons dicht.

Het was een mooie avond. Hou LinkedIn in de gaten voor een volgende bijeenkomst. En wil je mee organiseren of heb je leuke/nuttige input voor het programma, laat het ons weten via de mail.

De avond werd georganiseerd en gesponsord door:

Dagmar Sjoerdstra van StapsgeWijs.
Daniëlle Arrachart van 100%Oegstgeest
Arjan Leest van daily milk – for ambitious brands

Film bijeenkomst 28 juli