Archief – jaarkalender

Filmavond / pop-up bioscoop in Poelgeest

Schermafbeelding 2014-10-14 om 22.28.16

31 oktober Halloween in Poelgeest

Halloween wordt gevierd op de avond van 31 oktober. Kinderen gaan de deuren langs om te

halloween poelgeest

griezelen, in de hoop snoepjes te krijgen. Zijn de kinderen welkom? Zet dan een pompoen of kaars/lampje buiten bij de voordeur. Dan weten de kinderen dat er iets te halen is. Donkere huizen worden overgeslagen.

11 november, Sint Maarten

sint maarten

11 november is de dag dat mijn lichtje branden mag. Dat is een van de liedjes die de (kleine)kinderen voor u zingen als u de deur open doet. Na het zingen hopen ze iets lekkers te krijgen. Vindt u het gezellig als er wordt aangebeld? Zet dan een kaars of lamp buiten. Wordt u liever niet gestoord? Zorg dan dat uw ganglicht en buitenlamp uit zijn. De kinderen zullen dan stilletjes uw huis voorbij gaan.

27 januari Nieuwjaarsborrel Zakelijk Netwerk Poelgeest + workshop

Wil je 2015 goed beginnen? Kom dan op 27 januari naar onze nieuwjaarsborrel in Kasteel Oud-Poelgeest! Het belooft een interessante en gezellige avond te worden. Zo ontdek je bijvoorbeeld de drie geheimen van een succesvolle website. En natuurlijk is er ruim tijd om bij te praten met je zakelijke en persoonlijke contacten uit Poelgeest.  zie verder onder Zakelijk
Hartelijke groet van Marèse Peters en Arjan Leest
energiek_poelgeest_headers7
———————————————————————————-

Kerstmarkt  12 december “Delen is het nieuwe hebben”

flyerKerstmarkt2014kOp vrijdagmiddag 12 december van 16:30-19:00 uur organiseert Energiek Poelgeest gezamenlijk met Dienstencentrum Poelgeest (‘s Heeren Loo), de kinderopvang SKO en de Poelkids een kerstmarkt op het schoolplein van De Vogels aan de JP.Thijsselaan.
Afgelopen jaar was de markt een groot succes, reden voor een tweede editie!
Lees verder …

———————————————————————————-

Filmavond / pop-up bioscoop in Poelgeest

Schermafbeelding 2014-10-14 om 22.28.16
Vrijdagavond 31 oktober willen wij (een aantal enthousiaste Poelgeestenaren) graag met z’n a
llen film kijken op de gezellige locatie van het historische scheepstimmerwerf Klaas Hennepoel. Wil je meekijken? Wees welkom!
Met lichtjes in de polder zal de weg naar het scheepswerf te vinden zijn.
Vanaf 19.30u staat de koffie, thee en warme chocolademelk klaar, en kun je een video van de bouw van de werfschuur aanschouwen.
Om ±20.00u starten we de film:
De film  Nebraska. Woody Grant is een dwaze oude gek, die maar wat raaskalt. Van zijn slag lopen er in het universum van regisseur Alexander Payne wel meer rond. Maar het is ook een oude man met het hart op de juiste plek. Met een ongekende liefde voor zijn twee zoons en zijn immer mopperende vrouw. Een liefde die trouwens volstrekt wederzijds is, alleen komt het er dikwijls zo rottig uit. Vrouw Kate ziet helemaal niets in het plan van Woody om een vermeende loterijprijs in Nebraska op te gaan halen. Zelfs een blinde ziet dat de oude man het goedgelovige slachtoffer is geworden van een misleidende reclameactie. Maar Woody is vastbesloten en onvermurwbaar. Om de missie naar Nebraska nog een beetje in goede banen te kunnen leiden besluit zoon David dan maar zijn oude vader te begeleiden bij zijn opdracht.
Bring your own.
Breng je eigen klapstoel, kussen, hapje en drankje mee en geniet van het gezelschap en de film op deze bijzondere plek. Het is aan te raden voor warme kleding te zorgen.
Iedereen is welkom en toegang is gratis.
Ivm de beschikbare ruimte, graag aanmelden door het formulier in te vullen op http://goo.gl/forms/D42kkHTfUP
Namens de organisatie, Albert van Tongeren, Alexander de Vos, Arjan Leest, Frank Wesselingh, Irene Nooren, Jasper Aukes, Mart Meeuwsen, Peter Mol, Peter van Schie:
Tot de 31ste oktober! Wij zijn van de partij.
———————————————————————————-