Sport & spel

Poelgeest volleybal en basketbal
Elke woensdagavond sport een groep van 8 – 10 mannen en vrouwen uit de wijk (en omstreken) in de gymzaal onder basisschool “de Vogels” in Poelgeest. We maken eerst de spieren los met volleybal en gaan daarna basketballen.

Wat is het kenmerk van deze woensdagavond-sporters? Het zijn “vrije-vogels”, mannen en vrouwen die gewoon even lekker willen sporten en geen behoefte hebben aan besturen, bardienst en andere (on)zinnige verplichtingen. Woensdagavond is voor de deelnemers sport-avond, maar als je een keer niet kan, geen probleem, volgende week beter! Ze houden van lekker sporten en genieten er van als een maatje mooi scoort.

Herken je je in deze beschrijving? Dan ben je elke woensdagavond tussen 20.30 en 22.00 van harte welkom! Kom gerust eens langs om een keer mee te doen. Je hoeft niet goed te zijn in volleybal en basketbal, je leert het vanzelf. De kosten zijn zeer beperkt en het biertje aan het eind van het seizoen is gratis….

KUN JE OP WOENSDAGAVOND VAN  20.30 TOT 22.00 UUR? KOM DAN GRATIS KENNISMAKEN EN MEESPORTEN IN POELGEEST!

Meer informatie: admin@energiekpoelgeest.nl

sport in poelgeest

 

Sporten in je eigen wijk
Jenergy is een sportschool waar iedereen welkom is.
Er heerst een gezellige sfeer en iedereen heeft verschillende leeftijden en nationaliteiten. Kortom een sportschool voor u.

Er wordt getraind in groepsverband op muziek met persoonlijke aandacht.
Het is gezellig, veilig en geschikt voor jong en oud.

Kijk voor meer informatie op: www.jenergy.nl
jenergy

Sport tips zijn welkom.

Heb jij een goede of leuke tip voor een sportclub,hardloopgroepje of iets dergelijks? Mail het ons op admin@energiekpoelgeest.nl  Wij zetten dan jou tip(s) online.

Soms is er reden voor een feestje.

Heeft u tips? Laat het ons weten.

P1010566.jpg