Zakelijk

Werkruimte in Poelgeest?

Hoe leuk zou het zijn als de lege bedrijfsruimtes in onze wijk worden benut door bewoners? Er is nu een initiatief gestart om te onderzoeken of er een businessmodel mogelijk is om de ruimte te kopen. Uiteraard is er geld nodig. De meest voor de hand liggende mogelijkheden om het model rond te krijgen zijn:  crowdfunding en/of huurcontracten. Maar graag start de initiatiefnemer met een snelle inventarisatie van de behoefte onder (ondernemende) wijkbewoners.

Lees de flyer voor meer informatie.

Meer info in week 43
Bent u nu al geïnteresseerd stuur dan even een mailtje: cjvliek@kpnmail.nl

flyer A5_clusiushof 77_v2_Pagina_1

27 januari Nieuwjaarsborrel Zakelijk Netwerk Poelgeest + workshop

Wil je 2015 goed beginnen? Kom dan op 27 januari naar onze nieuwjaarsborrel in Kasteel Oud-Poelgeest! Het belooft een interessante en gezellige avond te worden. Zo ontdek je bijvoorbeeld de drie geheimen van een succesvolle website. En natuurlijk is er ruim tijd om bij te praten met je zakelijke en persoonlijke contacten uit Poelgeest.

Wanneer: dinsdag 27 januari vanaf 19.30 uur
Waar: in de kelderbar van Kasteel Oud-Poelgeest
Hoe vind je de bar: Neem de hoofdingang van het kasteel. Binnen wijzen bordjes je de weg naar beneden.

Hartelijke groet van Marèse Peters en Arjan Leest

energiek_poelgeest_headers7

 

Verslag netwerkbijeenkomst 27 mei 2013

Kasteel Oud Poelgeest was het prachtige decor voor de (3e) netwerkbijeenkomst van Zakelijk Netwerk Poelgeest. De opkomst was met 30 personen heel prima. Lees meer.

IMG_3405

Linken met inwoners van Poelgeest

Er bestaat al een netwerk groep binnen Poelgeest. Op LinkedIn kan je lid worden van de groep (via de optie ‘groups’) ‘Zakelijk Netwerk Poelgeest’.

Deze groep is voor iedereen met een LinkedIn profiel. Je hoeft dus geen ondernemer te zijn! Ook als je werkzoekend bent kan het interessant zijn om lid te worden van de groep.
Een aantal maal per jaar organiseren wij een bijeenkomst waar we kunnen netwerken.

Ondernemers in Poelgeest

In Poelgeest wonen veel ondernemers. Een aantal ervan zijn vertegenwoordigd op deze website. Bekijk de complete lijst.

Maillijst voor alles wat niet zakelijk is

Wil je snel communiceren over van alles wat inwoners van Poelgeest aangaat: Iets weg te geven of te verkopen? Oppas voor de kinderen gevraagd of aangeboden? Aankondigingen van bijeenkomsten van Energiek Poelgeest. Alles wat er zoal op het prikbord kan staan in de supermarkt – die we dus niet hebben.
Geef dan je mailadres door aan de beheerder: poelgeest-owner@yahoogroups.com. Hij voegt je toe aan de lijst en stuurt nadere info over de gang van zaken.