Dit zijn de bestuursleden van energiekpoelgeest. Wil je ze allemaal een bericht sturen? Mail dan naar bestuur@energiekpoelgeest.nl

Liesbeth Leijdekkers is Kandidaat-bestuurslid;


“Sinds september 2022 ben ik, per toeval, in aanraking gekomen met Coöperatie Energiek Poelgeest. Leuke, gedreven wijkbewoners die – ieder op zijn eigen manier – bijdragen aan verduurzaming en verbetering van de wijk. Er is de afgelopen jaren door hen een indrukwekkende hoeveelheid werk verzet. 
Dat sprak mij aan; wellicht kan ik met mijn kennis van duurzame vastgoedontwikkeling wat bijdragen aan de verduurzaming van de wijk Poelgeest en de energietransitie op zich.
 
Gedurende mijn carrière van 45 jaar heb ik veel ervaring opgedaan met beleggen in vastgoedprojecten, waarvan de laatste 12 jaar ik veel in aanraking ben gekomen met verduurzaming van vastgoed, specifiek voor kantoren. 
Vanuit deze invalshoek ligt mijn interesse dan ook bij duurzaamheid en het feit dat onze afhankelijkheid van energie zo enorm actueel is geworden.
 
Al meer dan 20 jaar ben ik woonachtig in onze wijk Poelgeest en vanaf dag één de wijk zien uitgroeien tot een hele fijne woonomgeving met een hoog veiligheidsgehalte voor kinderen. Op deze manier ben ik echt betrokken bij het welzijn van de wijk en ik zou het een prestatie vinden als de bewoners qua energie zelfvoorzienend zouden kunnen worden, middels dit vooruitstrevende project.
 
Inmiddels heb ik, met veel plezier, kennisgemaakt met het bestuur van de coöperatie en zie ik er naar uit om mijn bijdrage te leveren aan de ontwikkeling en overstap naar een duurzame energie voor onze wijk.

mail: f.t.beek@energiekpoelgeest.nl
Frank is lid van het bestuur en secretaris


Ik ben 10 jaar geleden begonnen met Energiek Poelgeest, een clubje enthousiaste wijkbewoners waarmee we in onze wijk aan de slag zijn gegaan met groen, water, energie en klimaat. Met een burgerinitiatief krijg je dingen voor elkaar. Ik heb de coöperatie opgericht om in een gelijkwaardige positie zaken te kunnen doen met overheid en energiebedrijven, om lokale duurzame bronnen in te zetten voor warmte en elektriciteit. Op naar een coöperatieve en duurzame samenleving.!

mail: g.beunk@energiekpoelgeest.nl
Gerard is lid van het bestuur

Na mijn studie bedrijfskunde Delft ben ik in 1980 gelijk in het adviesvak gerold. Na een aantal jaren als organisatieadviseur gewerkt te hebben, ben ik 20 jaar werkzaam geweest als interim-manager in zowel de private als publieke sector. Daarnaast heb ik jaren (gast-)colleges gegeven in post-doctoraal onderwijs op het gebied van organisatie / management en bij de Haagse Hogeschool.
De coöperatie is mijn inziens dé plek waar ik mijn ervaring en deskundigheid kan inzetten voor de verdere verduurzaming van Poelgeest.

mail: m.r.voorham@energiekpoelgeest.nl
Martijn is lid van het bestuur en penningmeester